Sponsoren gezocht

In 2020 zijn de aanmeldingen voor buurtbemiddeling met 12% toegenomen. Om deze 2500 aanmeldingen jaarlijks weg te werken met de 260 vrijwilligers en 13 medewerkers wordt BeterBuren ieder jaar trouw gefinancierd door de 11 gemeenten en 14 woningcorporaties waar wij actief zijn.

Ondanks extra financiering zijn wij voor 2021 nog op zoek naar € 30.000 extra budget om de aanhoudende stroom van aanmeldingen in Amsterdam ook weg te werken.

Amsterdammers hebben veel last van de coronamaatregelen. Thuiswerken, kinderen langdurig niet naar school, kleinere behuizing, klussende buren zorgen ervoor dat ook in de eerste twee maanden van 2021 een bovengemiddeld aantal aanmeldingen ontvangen werd uit deze stad.

BeterBuren helpt niet alleen bij de-escalatie van problemen tussen buren. De sfeer en leefbaarheid in de rest van de buurt wordt bij een goed verlopen bemiddeling ook positief beïnvloed.

Wilt u ons werk steunen of ziet u kans een bijdrage te doneren van het bedrijf waar u voor werkt, neem dan contact op met bente.london@BeterBuren.nl