Meer Nieuws

Voorlichting voor verwijzers 

Nieuwe medewerkers en oude getrouwen die toch nog nieuwsgierig zijn: op 1 november is er  uitgebreide voorlichting over ons werk en de wijze van aanmelden. U bent welkom van 09.30 tot 11.00 uur op ons hoofdkantoor aan de IJselstraat 48 in Amsterdam. Graag aanmelden via info@beterburen.nl

3e kwartaal 2018

De groei van het aantal meldingen heeft zich ook in 3e kwartaal doorgezet. Geluidsoverlast blijft op eenzame hoogte staan als genoemde klacht. Tot nu toe heeft de organisatie 1706 aanmeldingen ontvangen waarvan 1166 in Amsterdam, 298 in Zaanstad, 33 in Wormerland, 106 in Amstelveen, 54 in Uithoorn, 25 in Aalsmeer, 10 in Ouder-Amstel en 14 in Landsmeer.

Edam-Volendam

Per 1 september is Beterburen gestart met buurtbemiddeling in Edam-Volendam. De start van dit nieuwe project verloopt zeer vlot. Instanties en ketenpartners helpen met enthousiasme mee om buurtbemiddeling mede vorm te geven. De eerste aanmeldingen zijn al binnen.

Lokale bemiddelaars krijgen binnenkort hun basistraining. In de eerste fase zullen zij bijgestaan en begeleid worden door ervaren bemiddelaars uit de Zaanstreek en Wormerland.