BeterBuren biedt bemiddeling aan buren die overlast van elkaar ervaren en daar zelf niet uitkomen.

LET OP: 5 mei zijn wij gesloten!!!!!!!

Aangepaste werkwijze i.v.m. Corona maatregelen
We leven in een tijd waarin veel gebeurt en veel van ons wordt gevraagd, zoals flexibiliteit, creativiteit, geduld en vertrouwen. Voor iedereen is deze coronaperiode lastig en onzeker. Thuiswerken, afstand van collega's, vrienden, buren en familie. Dit vergt ook veel van de relatie met uw buren. Hou toch contact met elkaar en bespreek wat er nodig is om allebei prettig te wonen.

Komt u er samen toch niet uit, schakel ons in. De bemiddelaars bespreken met u of huisbezoek wel/niet mogelijk is, of dat digitaal een gesprek voeren de voorkeur heeft. Mocht u en uw buren beiden instemmen met een bemiddelingsgesprek en de situatie hiervoor geschikt zijn, dan wordt dit digitaal verzorgd. Wilt u liever een fysiek gesprek, dan wordt dit uitgesteld tot locaties weer open gaan of mooi weer het toelaat om dit bijvoorbeeld in een park te doen.

Wilt u zelf aan de slag om de burenproblemen tussen u en uw buren aan te pakken, lees de folder: Voorkom burenoverlast 

Omdat wij vanuit huis werken, kunt u ons het beste bereiken door een mail te sturen naar info@beterburen.nl . Geef in uw mail aan:
- naam
- adres
- vraag
- telefoonnummer
- wanneer u het beste te bereiken bent.

BeterBuren is actief in: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Praktijkvoorbeelden
Beeldtitel

Het begon met een ruzie tussen Gea en Sandra over de blaffende hondjes van Gea. Sandra, die sinds een paar...

Nieuws