BeterBuren biedt bemiddeling aan buren die overlast van elkaar ervaren en daar zelf niet uitkomen. Buurtbemiddelaars ondersteunen u en uw buren bij het voorbereiden naar een eventueel bemiddelingsgesprek.

Wij zijn actief in: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Aangepaste werkwijze i.v.m. Coronavirus
Buurtbemiddeling gaat gewoon door, wel is onze werkwijze aangepast. Onze bemiddelaars komen alleen bij u thuis als de 1,5 meter gewaarborgd is en er geen gezondheidsklachten zijn. Als dat niet gewaarborgd is, verzorgen de bemiddelaars de intakegesprekken telefonisch of op locatie. Mocht u en uw buren beide instemmen met een bemiddelingsgesprek en de situatie hiervoor geschikt zijn, dan wordt een bemiddelingsgesprek digitaal verzorgd of op een neutrale locatie.

Wilt u zelf aan de slag om de burenproblemen tussen u en uw buren aan te pakken lees dan onze folder: Voorkom burenoverlast (zie documentatie)

Ook kunt u ons altijd bereiken voor advies. De medewerkers werken nu veel vanuit huis en hebben ook hun vrije dagen, daarom is mailen voor ons het handigst naar info@beterburen.nl . Wilt u toch bellen, kies dan de juiste gemeente en stadsdeel 085-9022810.

Praktijkvoorbeelden
Beeldtitel

Het begon met een ruzie tussen Gea en Sandra over de blaffende hondjes van Gea. Sandra, die sinds een paar...