BeterBuren biedt bemiddeling aan buren die overlast van elkaar ervaren en daar zelf niet uitkomen. Buurtbemiddelaars ondersteunen u en uw buren bij het voorbereiden naar een eventueel bemiddelingsgesprek.

Wij zijn actief in: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Aangepaste werkwijze i.v.m. Coronavirus
Buurtbemiddeling gaat gewoon door, wel is onze werkwijze aangepast. Onze bemiddelaars komen nu niet bij u en uw buren op huisbezoek, maar doen de intakegesprekken telefonisch. Mocht u en uw buren beide instemmen met een bemiddelingsgesprek en de situatie hiervoor geschikt zijn, dan zullen we digitaal de bemiddeling tussen u beide verzorgen. Wanneer dit geen optie is, wordt e.e.a. uitgesteld tot de overheid heeft aangegeven dat het weer veilig is om bij elkaar te komen en bemiddelingslocaties weer open zijn.

Wilt u zelf aan de slag om de burenproblemen tussen u en uw buren aan te pakken lees dan onze folder: Voorkom burenoverlast (zie documentatie)

Ook kunt u ons altijd bereiken voor advies. De medewerkers werken vanuit huis en hebben ook hun vrije dagen, daarom is mailen voor ons het handigst naar info@beterburen.nl . Wilt u toch bellen, kies dan de juiste gemeente en stadsdeel 085-9022810.

Praktijkvoorbeelden
Beeldtitel

Het begon met een ruzie tussen Gea en Sandra over de blaffende hondjes van Gea. Sandra, die sinds een paar...