BeterBuren biedt bemiddeling aan buren die overlast van elkaar ervaren en daar zelf niet uitkomen.

Versoepelingen corona maatregelen
De versoepelingen betekenen dat de buurtcentra weer open zijn en huisbezoek van 4 personen is toegestaan. Dit biedt ons de mogelijkheid om weer op huisbezoek te gaan. Daarbij blijft de veiligheid van u en onze bemiddelaars voorop staan. Dit betekent dat de bemiddelaars bespreken met u of huisbezoek  mogelijk is, of dat een digitaal gesprek de voorkeur heeft. Mocht u en uw buren beiden instemmen met een bemiddelingsgesprek en de situatie hiervoor geschikt zijn, dan wordt dit op locatie verzorgd.

Wilt u zelf aan de slag om de burenproblemen tussen u en uw buren aan te pakken, lees de folder: Voorkom burenoverlast 

Wilt u contact, dan kunt u ons het beste mailen info@beterburen.nl . De medewerker voor uw gebied neemt dan contact met u op binnen 2 á 3 werkdagen.

Geef in uw mail aan:
- naam
- adres
- vraag
- telefoonnummer
- wanneer u het beste te bereiken bent.

BeterBuren is actief in: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

 

WOONT U IN AMSTERDAM en bent u huurder van een particuliere organisatie, dan kunnen wij u niet helpen, tenzij u verhuurder meebetaalt aan buurtbemiddeling. Wij adviseren u dan uw particuliere verhuurder met ons te laten bellen.

Praktijkvoorbeelden
Beeldtitel

Het begon met een ruzie tussen Gea en Sandra over de blaffende hondjes van Gea. Sandra, die sinds een paar...